torstai 30. lokakuuta 2014

Lämmintä ja kylmääEilistä ja tätä päivää - lämmintä ja kylmää.

Eilen tuuli niin maan pirusti, mutta aurinko paistoi sen verran iloisesti, että sai ihan yhtä iloisena laittaa aurinkolasit naamalleen.

Tänään taas tehtiin aamulenkin harmaassa ja kylmemmässä säässä, josta johtuen päälle päätyneet vaatteetkin on kylmempiä meiningiltään. Loppujen lopuks tuolla on kuitenkin taas ihan kiva sää, aurinkokin pilkahtelee!

Lounasrinki on tän viikon tauolla, kun meillä on niin paljon nyt hommia pitkin poikin Boardexpoja ym. Käytiin sitten yhdessä lounaalla ja tietenkin sushilla.
Sushiöverit ei ehkä kuuluneet tähän mun kuntokuuriini, mut koska viikonloppu tulee kuitenkin olemaan yhtä syömistä, niin kannattaa valmistella elimistöä tälleen jo hyvissä ajoin......

Nyt kipitän tapaamiseen ja sitten vielä muutama tunti töitä, jonka jälkeen aion sätkiä käsipainojen kanssa lihaskuntoa ja tehdä uuden satsin beef jerkyä.

Huomenna sitten pikapiipahdus Boardexpoon tsekkaamaan meiän lounge ja moikkaamaan parit asiakkaat, ja sitten me suunnataankin lentokentän kautta Tukholmaan! Katsotaan, jos pääsen päivittämään nopeat kuvakuulumiset viikonlopun aikana, jos en, niin palataan ensi viikolla :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä on tekemäsi Beef jerky?


t:Johanna

Tara kirjoitti...

Moi Johanna,

täältä löydät kuvan ja ohjeen tuosta tekemästäni beef jerkystä:
http://tarabanxx.blogspot.fi/2014/10/diy-beef-jerky.html