tiistai 28. lokakuuta 2014

Sama paita kesät talvetViime aikoina olen:

- käyttänyt ilmeisen paljon tuota kuvissa näkyvää collegea. On nytkin päällä. Tirsk.
- tehnyt ja syönyt pizzaa. Ihan pikkuisen vaan.
- varannut Thaimaan matkan tammikuulle. 2 viikkoa tom yamia, aurinkoa, vaaleita hiekkarantoja ja hikoilua. Jes.
- jännittänyt tulevan viikonlopun yllätysmatkaa, joka ei enää valitettavasti ole niin kovin yllätys mulle, koska... no, koska tiedän nyt, että matkalle mennään. Yllätysmatka kohdistuu Tukholmaan ja kestää perjantaista sunnuntaihin, mutta se mitä siellä tullaan tekemään, on mulle vielä täysi yllätys - lentsikalla mennään anyway. (Mikä tarkoittaa siis, että missaan laivan buffetit..... perkele....)
- jännittänyt sitäkin enemmän Bassoradion 10-vuotisbileitä. Rakastan tällasten isojen kokonaisuuksien tuottamista ja koordinointia, vaikka ne onkin aika aikaa ja hermoja vieviä. Toivon kuitenkin, että saan itse noista 10-vuotisbileistä vähän enemmän irti ku meidän toukokuisista Basso-tupareista, joista en kerennyt nauttimaan ollenkaan juostessani pää kolmantena jalkana pitkin tapahtuma-aluetta hoitamassa asioita :D
Lisää bileistä voit lukea täältä ja voin jo nyt vinkata, että ensi viikolla taitaa tulla myös pienenpieni lippuarvonta tännekin. Bileisiin ei siis voi lippuja ostaa, mutta niitä voi voittaa Bassoradion päiväohjelmien kilpailuissa tai, no - täältä.
- alottanut tietenkin kuntokuurin. Se taitaa kulkea aina käsikädessä ton rantaloman varauksen kanssa. nyt on pingottu koirien kanssa aamulenkkejä ja syöty hedelmiä. Harmittaa vaan tietty, etten heti kahdessa päivässä ole muuntunut bikinimalliksi.
- toivonut, että satais lunta. Joka aamu ujosti odotan, että maassa ois vähän lunta ja että ilmassa leijailisi lumihiutaleita. Mutta ilmeisesti sitä joutuu vielä vähän odottelemaan.

Muuten sit lähinnä oonkin vaan käyttänyt vähän lisää tuota Bassot-paitaa, kuten voitte huomata tästä tämän viikkoisesta Bassot-videoblogijaksosta:


Mielestäni yks hauskimmista Bassot-jaksoista tähän mennessä!


Uskokaa tai älkää, tämä ei ole yhdessä Basson kanssa toteutettu kaupallinen yhteistyöpostaus.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee oot takas! Päivän toisiks paras asia, varasin nimittäin myös Thaikkuloman kevättalvelle :D Sinnikkäästi pidin tarabanxxia suosikeissa ja näköjään kannatti, happy me :)) älä ikinä katoa

suppu kirjoitti...

Aah, herkullisen näköisiä pizzoja! Kiva lukea taas sun juttuja :)

Tara kirjoitti...

anonyymi: jee, ihana kuulla, että oot sinnikkäästi odottanut! ja ihanaa, että pääset kans thaikkuihin! mä pääsen sitten vähän ennen sua lällättelemään sulle thaikku-postauksilla :D

suppu: ne oli! mun oma versio oli vähän liian överi, ku täytettä oli niin paljon, ettei pohja meinannut kestää :D miehen tekemä taas oli oikein hyvä - täytteitä sopivan hillitysti, eli maku kohdillaan :)
ja kiva, kun oot taas lukemassa mun juttuja!

suppu kirjoitti...

Hahaha! Meilläkin menee niin että mä ahnehdin pizzatäytteissä ja tuloksena on sekametelisoppa, mies taas osaa laittaa juuri oikean määrän ja maku kohdillaan :D

Taru kirjoitti...

Mistä noita Basson ihania collegeja saa! :)

Tara kirjoitti...

Niitä ei valitettavasti saa mistään :( koitan järkätä tollasia myyntiin joskus!