keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Update

Viimesen noin seitsemän kuukauden kuva- ja videokuulumisten, lähinnä töihin liittyvien sellasten, siivittämänä pieni tilannepäivitys kuulumisista:

- Mä olen nykyään 29-vuotias. Kelatkaapa sitä! Ens vuonna 30-vuotias. Eikä edes ahista.

- Tein heinäkuussa jotain sellasta, jota en olis ikinä uskonut tekeväni - muutin itäiseen Helsinkiin. Tarkoituksena oli löytää paremmat lenkkimaastot, metsät, merenrannat ja koirille rauhallisempi elämä. Löytyi! Nyt kotina toimii metroaseman läheisyydessä sijaitseva omalla sisäänkäynnillä varustettu pieni 50 neliöinen koti, josta pääsee joka suuntaan kivoille lenkeille. Ei siis enää keskustaa, asvalttilenkkejä eikä loft-asuntoja - ja hyvä niin. Ei myöskään enää pieniä räkäsiä lähikauppoja, vaan isoja ihania citymarketteja! Mitä iistimpää, sitä siistimpää.

- Edelleenkin Bassolla paiskin töitä aivan grandmasterina. Ollaan tehty ihan supersiistejä juttuja, joista mm. Lumenen kanssa toteutettu Kulmabaari yhtenä esimerkkinä, ja onneks niitä supersiistejä juttuja on luvassa koko ajan vaan lisää!

- Mun bestiksien bestis Elina meni ja paukautti naimisiin elokuussa. Kelatkaapa sitäkin hei! Aikamoista. Aikamoista oli myös se, että aivan tarumaisesti nukuttiin seuralaiseni kanssa häiden jälkeen aamukuuden lennosta ohi. Onneksi hätä ei ollut sen näköinen, sillä isona ilahduksena toimi Oululaisen hotellin aamupalabuffa, josta en olis päässyt nauttimaan, jos oltais lähdetty sillä suunnitellulla lennolla. Ihan helposti nyt yksi hotla-aamupala on yli 100 euron extrakustannuksen arvoinen...

- Haaveilen isosta omakotitalosta. Tai paritalosta. Tai rivitalosta. Kunhan olis oma piha ja lautalattiat. Tai ees oma piha. Myös sauna on oltava. Ja tietysti tämän talon on sijaittava täsmälleen juuri samalla alueella kuin missä nytkin asun. Eli en ihan vielä pidätä hengitystä..

- Talon lisäksi haaveilen myös matkustelusta ja koska nyt onkin jo muutamat matkasuunnitelmat lyöty lukkoon, niin taitaa olla ihan fiksuinta vaan pysyä tuossa hetki ja käyttää rahat isojen sähkö- ja vuokrakustannuksien sijaan mm. lentoihin.

- Koiratyypit Leo ja Lada voivat oikein hyvin. Leksa tosin kasvoi jossain vaiheessa aikuiseksi, eikä ole itsekään ihan tajunnut sitä. Hän on siis sellainen vähän liian isokokoinen kovasti syliin haluava teini-dinosaurus, joka ehkä haluaisi syödä kaikki räksyttävät pikkukoirat, mutta muuten ihan söpö tapaus!

- Suunnittelen tänne meille Bassolle, meidän katutason pop up -tilaan, jonkinasteista streetstyle-kirpparia järkättäväksi jonain syksyisenä viikonloppuna. Jos vain löydän jostain aikaa tämän järkkäämiseen, niin tästä pian lisää!


* toka vika kuva Kira Kosonen
* vika kuva Lumene

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko sinkku taas? 😨

Tara kirjoitti...

en ole sinkku :) pakko kyllä vähän tirskahtaa tuon "taas" sanan kohdalla, sillä mä en ole ollut sinkkuna varmaan vuotta pidempään sen jälkeen ku täytin 14 vuotta :D