keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Maailman mukavin paita
On muuten oikeesti maailman mukavin paita!

Mukavinta on myös se, että viikonlopun porsailun ja alkuviikon laiskottelun jälkeen mies vei mut ja koirat tänään aamulenkille. Tai siis itse hänet ensiksi pakotin kesken unien sängystä ylös viemään mut lenkille, mut jos hän ei ois suostunut, niin en olis saanut itseänikään liikkeelle. Kätevää.

Sen lisäksi mies meinaa pakottaa mut tänään siivoamaan ne eilen valituksen kohteena olleet vaatekaapit. Tuli meinaan hetki sitten viesti, jossa ilmoitettiin seuraavasti: "kävin sun blogissa. sä siivoat tänään noi sun vaatekaapit."
Ilmeisesti hän siis sai eilisestä postauksesta selityksen mun hieman kiukkuiselle olemukselleni :)))

No mutta, ehkäpä kiukkuiseen ja hajamieliseen mielialaan vaikuttaa myös se, että mun energiavarastot alkaa piippaamaan ihan viimeisiä voimiaan. Vielä parin päivän rutistus ja sit perjantaina kaiken huipennus - Bassoradio 10 v -bileet! Sen jälkeen meinaankin sit levätä, reippailla, pistää kotia, nähdä kavereita ja ehkä myös huomioida sitä miestäkin jotenkin kivasti.

Nyt haen muutaman smoothien (huomatkaa hei, uusi elämä....) ja jatkan hommia. Palataan pian!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei, kivaa taas et bloggaat! parhaimpia blogeja, luulin jo yhdessä vaiheessa et oot lopettanu kokonaan. ei muute täällä blogin puolella ois jaossa bassolippuja huomiselle :D t.styledrop, joka tajus nyt vasta olevansa stadis huome rudin keikan takii, et oishan sitä bassoo voinu vähä tarkemmal korval kuunnella :)

Tara kirjoitti...

pistä viestiä tarabanxx@hotmail.com ni katotaan jos saisin täpötäysiin bileisiin vielä yhden mahtumaan :)

Anonyymi kirjoitti...

hei mitä hittoo! u are back!! jeeeeeee

Tara kirjoitti...

hei mitä hittoo! siistiä, että säkin oot takas! :)