maanantai 3. marraskuuta 2014

Stokis state of mind
Siinä kuvin meidän Tukholman reissua. 

Oli ihanaa ja kivaa, mutta kyllä sietääkin olla sillä rahamäärällä, joka tuolla meni - piti meinaan viettää pieni hiljainen hetki tänään tilitapahtumia selailessani. Hyhhyh.

Jos sitten leikkis hiljaiseloa rahan suhteen sinne Thaikkuihin asti, miinus toi joulu tossa, johon tietty palaa rahaa. Ei sillä, etteikö joululahjoja ois mahtava ostella, mut toi kulutusjuhla kyllä keskeyttää mun tänään alkaneen säästökuurin julmasti.

Viikonlopun reissuun tullaan palaamaan vielä yhden kerran, sillä käytiin niin tajuttoman hyvässä raflassa syömässä, että mun on pakko tehdä siitä oma postauksensa! Ai että kuulkaa tässä ku ajattelenkin asiaa, ni kurnii mahanpohjalla haikeasti muistot herkkuruoista.

Nyt kipitän töistä JC:lle hakemaan bilevaatetta perjantaisiin Bassoradio 10 v -bileisiin ja sit kotiin, jossa saankin olla rentoutumassa huikeat pari tuntia, kunnes luovutan silmäluomien painolle. Mut mikäs sen parempaa, kuin nukkuminen. Syömisen ja muutaman muun asian lisäksi nukkuminenhan on ihmisen parasta aikaa!

Ja hei, pssst Turku, huomenna kantsii olla Bassoradion äärellä aamupäivän(kin) aikana, sillä pistettään Turun JC:ssä muutamat Bassoradio 10 v -bileliput jakoon -20% JC-alennuksen kanssa. Heti kun kuulette Bassoradiolla aktivoivan spotin, niin saa juosta Kauppakeskus Hansan JC:lle! Keskiviikkona sama homma Tampereen JC:n kanssa.


Ei kommentteja: