lauantai 6. joulukuuta 2014

Tänään kotona
Meinasin aloittaa tämän perinteisesti kertomalla, että tässä muutama kuva kotoota, mutta tais niitä tulla muutama enemmän kuin muutama. Ja silti jäi kuvaamatta moni asia, jonka olisin halunnut teille jakaa. 
Hassua miten tästä kodista tykkää, vaikka tää mukamas onkin niin kaikkea mun haikailemaani vastaan - on muovilattiaa, on vanhaa ja hidasta liesitasoa sekä liian vähän tilaa. Eikä saunaa tai omaa pihaa.
Siksipä eka reaktioni olikin, että ei, ei ennen ku asutaan oikeassa kodissa, kun joku teistä kysäisi josko tekisin kotipostauksen. Hetken päästä kuitenkin oivalsin, että mitä sitten vaikka tää onkin väliaikainen koti, jos täällä nyt kuitenkin viihdyn.

Joten tässä siis meidän koti! Täältä löytyy paljon tekstiilejä, vaikkei ikkunoissa olekaan kuin yhdessä verhot. Täällä on paljon astioita ja sitäkin enemmän kokkikirjoja, joilla yksinään tuo keittiön kirjahylly on täytetty. Eniten ehkä kuitenkin koirankarvoja. Paljon mun purnukoita, kuppeja, puteleita ja pieniä värikkäitä asioita. Mies on tuonut omat tavaransa jälkikäteen, ne on sitten vain mahdutettu sulavasti sekaan. Tällä hetkellä täällä on myös joulusisustus, eli punainen matto muiden joukossa sekä "joulukävyt" kirjapöydällä ja "joulukuusi" ruokapöydällä.

Täällä kokataan paljon ja siivotaan keittiötä sitäkin enemmän, katsotaan iltaisin Netflixiä ja Yle Areenaa (ja okei, myös Emmerdalea... joka nyt vaan sattuu olemaan maailman paras sarja), pussaillaan paljon, imuroidaan usein vaikkei kuitenkaan tarpeeksi, kuivatetaan sali- ja uimakamoja lähes päivittäin, pyyhitään Leon auenneista korvanlehdistä ravistellessa lenteleviä veripisaroita seiniltä, juodaan punaviiniä ja micheladaa, poltetaan kynttilöitä ja mennään aikaisin nukkumaan. Täällä koirat saa nukkua sohvalla, mutta ei sängyssä, ellei ole hyvin hidas vapaapäivä ja lakanoiden vaihto edessä. Josta tulikin mieleeni, että eilen sellainen oli, ja nyt lakanat roikkuvat ovien päällä kuivumassa. Kuuluisko nämä tällaset korjata pois ennen kotipostausten tekoa? :D

Toi mies on tossa hyvin mielenosoituksellisesti huokaillut jo tovin, joten nyt läppäri kiinni ja lauantailenkille. Sen jälkeen pikkupunaviinilasillinen käteen, lihat tulille ja suklaata suuhun, sillä onhan tää itsenäisyyspäivä nyt vähän niinkuin pienoismalli joulusta!


2 kommenttia:

dotha kirjoitti...

Emmerdale 4evaaaaa!! Ihan parasta! Nätti koti :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva idea laittaa pari mattoa päällekäin. Mäkin viihtyisin sun kodissa, näyttää somalta! :)